VeggieBoards banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5,691 Posts
Discussion Starter #1
Michael, I'm not sure if you're aware of this or not, but the new Quick Edit window you added a few days ago, where it pops up the window right in the thread, doesn't seem to be working correctly. It won't save changes, and I've been having to hit Go Advanced and save it from the main edit page to make it work.
 

·
Registered
Joined
·
0 Posts
It works for me. I thought it wasn't working for me at first, either. If you press Save once, and let it go for a bit, it will go through. It looks like nothing is happening, but it ends up saving your changes eventually. See if it works! <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/smiley.gif" style="border:0px solid;" title=":)">
 

·
Registered
Joined
·
0 Posts
<div class="quote-container"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>Tesseract</strong> <a href="/forum/post/0"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif" style=""></a><br><br>
Oh, maybe I'm just not being patient enough. If it's working, man, it's REALLY slow!</div>
</div>
<br><br><br>
Yeah, it is really slow for me. <img alt="" class="inlineimg" src="/images/smilies/tongue3.gif" style="border:0px solid;" title=":p">
 

·
Registered
Joined
·
5,691 Posts
Discussion Starter #5
I just tried it again and it's faster now than it was the other day. I waited much longer before and still got nothing. Maybe Michael has already fixed it.
 

·
Registered
Joined
·
16,090 Posts
It's working just fine, it's just not refreshing the page right away.<br><br>
If you hit save, you can assume your edit was saved and go on to do something else rather than wait around. All of my edits have been saved right away when I check, but the page doesn't refresh unless I sit and wait a minute, which I rarely do.
 

·
Administrator
Joined
·
19,873 Posts
<div class="quote-container"><span>Quote:</span>
<div class="quote-block">Originally Posted by <strong>kpickell</strong> <a href="/forum/post/0"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif" style=""></a><br><br>
It's working just fine, it's just not refreshing the page right away.</div>
</div>
<br><br><br>
It's supposed to refresh right away.
 

·
Registered
Joined
·
5,691 Posts
Discussion Starter #9
The reason I didn't think it was working was that I didn't get a little Waiting for... notation at the bottom of my browser window. Plus, it was taking so long, I thought it was just locked up like when you try to start a thread with an "illegal" word.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top