Quick reply ....gone? - VeggieBoards
Forum Jump: 
 
Thread Tools
#1 Old 10-09-2008, 01:44 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
The quick reply box has gone on my page , is that part of the new face lift
bluegold is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 10-09-2008, 01:47 AM
Veggie Regular
 
Mr. Sun's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,955
*types in the Quick Reply box*
Mr. Sun is offline  
#3 Old 10-09-2008, 01:48 AM
Veggie Regular
 
Mr. Sun's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,955
It's still there, bluesand - it's at the bottom of the page.
Mr. Sun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#4 Old 10-09-2008, 01:53 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by Mr. Sun View Post

*types in the Quick Reply box*



* Skite *
bluegold is offline  
#5 Old 10-09-2008, 01:56 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by Mr. Sun View Post

It's still there, bluesand - it's at the bottom of the page.



No I just have

Previous thread / next thread













Nothing
bluegold is offline  
#6 Old 10-09-2008, 04:01 AM
 
IamJen's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 19,134
Maybe you can post a screen shot, for comparison purposes.

The ones I pity are the ones who never stick out their neck for something they believe, never know the taste of moral struggle, and never have the thrill of victory. - Jonathan Kozol
IamJen is offline  
#7 Old 10-09-2008, 05:37 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by IamJen View Post

Maybe you can post a screen shot, for comparison purposes.





https://www.veggieboards.com/boards/s...26#post2087726
bluegold is offline  
#8 Old 10-09-2008, 06:35 AM
Veggie Regular
 
Beachbnny's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,875
That's not a screenshot cause I'm typing in the quick reply box right now.



Try pressing "print screen" then pasting into paint. then attatch that photo here.
Beachbnny is offline  
#9 Old 10-09-2008, 06:43 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by Beachbnny View Post

That's not a screenshot cause I'm typing in the quick reply box right now.



Try pressing "print screen" then pasting into paint. then attatch that photo here.



If you open the link and scroll down at the bottom , there is no quick reply box to type into .
bluegold is offline  
#10 Old 10-09-2008, 06:57 AM
Veggie Regular
 
Beachbnny's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,875
It's a link not a screenshot and when I opened it, there is indeed a quick reply box. That's what I used to reply to you.



I'm sorry you don't seem to have one though. That's really weird. Try taking a screen shot.
Beachbnny is offline  
#11 Old 10-09-2008, 06:59 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by bluesand View Post

If you open the link and scroll down at the bottom , there is no quick reply box to type into .



To post into a thread i have to open up the "post reply " at the left of the screen .
bluegold is offline  
#12 Old 10-09-2008, 07:05 AM
Administrator
 
Michael's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 19,873
I haven't heard of anyone else having this problem. What browser are you using?

VeggieBoards Alumni Facebook Group

If you're an old time VB'er stop by and say hi!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Michael is offline  
#13 Old 10-09-2008, 07:11 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by Michael View Post

I haven't heard of anyone else having this problem. What browser are you using?



Just IE Michael
bluegold is offline  
#14 Old 10-09-2008, 07:17 AM
Administrator
 
Michael's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 19,873
Hmm... I tried it in IE7 and I'm seeing it. Do you know what version you're using? Also, what color style?

VeggieBoards Alumni Facebook Group

If you're an old time VB'er stop by and say hi!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Michael is offline  
#15 Old 10-09-2008, 07:42 AM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
IE7 I think .....



Opps its a 6
bluegold is offline  
#16 Old 10-09-2008, 01:25 PM
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,482
Quote:
Originally Posted by Michael View Post

I haven't heard of anyone else having this problem. What browser are you using?



I dumped IE6 and download fireFox Michael and the quick reply is back !. I was having other issues with IE6 with photos ....thanks for the surport



Mr .Sun , IamJen , Beachbnny ....thanks for your imput.
bluegold is offline  
#17 Old 10-09-2008, 02:45 PM
 
IamJen's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 19,134
Cool beans. I was excited that we may get to solve a mystery.



<<feels like Scooby Doo.

The ones I pity are the ones who never stick out their neck for something they believe, never know the taste of moral struggle, and never have the thrill of victory. - Jonathan Kozol
IamJen is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the VeggieBoards forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off